5 OK AMIÉRT NE INDULJ NÁSZÚTRA RÖGTÖN AZ ESKÜVŐ MÁSNAPJÁN

naszut-mezeshetek.jpg

Az a terv, hogy lagzi után rögtön autóba/repülőre pattantok, és irány a fehér homokos part? Nem rossz, de jól gondoljátok át, mielőtt lefixáljátok! Íme néhány tipp, hogy miért ne:

  1. Ha repülős utat választottatok, számoljatok azzal az eshetőséggel, hogy megváltozhat a menetrend, ez bármelyik légitársaságnál előfordulhat. És ha éppen délutánról hajnalra módosul, akkor az indulás könnyen belecsúszhat a lagzi végébe, ami miatt nem tudjátok az utolsó percig kiélvezni a saját esküvőtöket… Ugye nem lenne jó?

  2. Természetesen nem vagyunk egyformák, és nem is szeretnék általánosítani, de egy jó lagzi pálinka nélkül... vagy pezsgő nélkül… J Ugye? Lényeg az, hogy ha a nem is mindketten, de valamelyikőtök biztos, hogy másnapos lesz, de mindenképpen fáradtak, kimerültek lesztek. Megéri pihenni 2-3 napot (még ha dolgoznotok is kell), mielőtt nekivágtok a csodaszép nászútnak, nehogy a fáradság miatt inkább alvással teljenek az értékes percek.

  3. Az esküvő annyira csodálatos! Az élmények feldolgozása napokig fog tartani (nekem hetekig tartott), és ha rögtön utána indultok nászútra, egybecsúszik a két boldog, rózsaszín ködös, földfeletttízcentivel időszak. Ami persze lehet jó is, ezt Nektek kell eldönteni, de nekünk kifejezetten jót tett, hogy esküvő után hetekkel újra ifjú pár lehettünk :)

  4. Általában az esküvő utáni hétben sok fontos elintéznivaló van (ruha visszavitele, egyes szolgáltatók kifizetése, stb.), amit persze rábízhatsz a családtagjaidra, de mégiscsak jobb abban a tudatban elindulni külföldre, hogy mindent rendben hagytál magatok körül, és nem fognak telefonálni a szalonból, hogy apukád miért nem ért még oda a ruháddal…

  5. Ha például mindenféleképpen Dominikára vagy Kubába, esetleg Mexikóba szeretnétek menni, ha törik, ha szakad, de az esküvő nyáron van, akkor inkább várjátok meg, amíg beköszönt a jó idő ezekben az országokban (november), mert bizony nyáron viharok, hurrikánok is előfordulhatnak arrafelé. (Itt találtok néhány tippet, mikor, hová érdemes menni.)


Kép forrása: Pinterest